Raw orechovo-makový koláčik

Potrebujete:

Korpus

  • 2 hrnčeky orechy
  • 1/2 hrnčekov hrozienka (aspoň polhodinu namočené vo vode)

Maková plnka

  • 1/2 hrnčekov mak
  • 1 hrnček sušené slivky (aspoň polhodinu namočené vo vode)
  • 1/2 PL med
  • 1 PL citrón

Orechová plnka

  • 1 hrnček vlašské orechy
  • 1/4 hrnčekov med
  • 1/4 hrnčekov kokosový olej
  • 3 PL citrón

Poleva

  • 2 PL kokosový olej
  • 2 PL kakao
  • 1 PL med
Hrozienka namočíme na hodinu do vody. Potom ich spolu s orechmi rozmixujeme a zmes natlačíme do formy. Maková plnka: Sušené slivky tiež namočíme aspoň na hodinu do vody a potom spolu pomletým makom, medom a citrónovou šťavou mixujeme na kašu. Orechovú plnku urobíme rozmixovaním orechov, medu, roztopeného kokosového oleja a citrónovej šťavy. Na základný korpus dáme makovú plnku, potom orechovú a vrch polejeme polevou, ktorú pripravíme rozmiešaním roztopeného kokosového oleja, kakaa a medu. Necháme stuhnúť v chladničke aspoň 3-4 hodiny.

Korpus


stedrak raw (1)

stedrak raw (2)

Maková plnka


stedrak raw (3)

stedrak raw (4)

Orechová plnka


stedrak raw (5)

stedrak raw (6)

Poleva


stedrak raw (7)

stedrak raw (9)